petek, 20. januar 2017

Putika | znaki, kaj je to, vzroki in zelo učinkovito lajšanje bolečine

Putika – znaki, razlogi za nastanek in kako si pomagati


Putika in znaki so sicer lahko prisotni v različnem obsegu – je zelo trdovratna bolezen, ki povzroča prizadetim ogromno težav. Ne veste natančno, kaj je to putika? V nadaljevanju vam na kratko predstavljamo vzroke za njen nastanek in simptome, ki jih povzroča putika. Znaki lahko segajo od blažjih do zelo motečih, ko je resno ogrožena kvaliteta človekovega življenja.

putika znaki

Bolezen putika – znaki oz. kako se kaže 


Je vaša prva reakcija, ko slišite besedo putika: »Kaj je to?« Potem imate vsekakor srečo, saj verjetno niste med tistimi, ki jih je prizadela putika. Bolečine so lahko pri pacientih izjemno hude. Ponavljajoči se napadi nastanejo zaradi nalaganja sečnih kristalov v sklepih, kar privede do vnetja sklepov (to imenujemo putika). Vzroki za putiko ležijo predvsem v porušenem hormonskem in presnovnem ravnovesju, do katerega pride, ko prekomerna izpostavljenost stresu onemogoči samoregulacijo organizma. Rezultat je pogosto prav putika. Bolečine se le redko obravnava celostno, torej kot simptom, ki mu je treba poiskati tudi globinski vzrok, zaradi katerega se je pojavila putika. Lajšanje bolečin pri putiki je vsekakor nujno, vendar pa je vprašanje, kako se tega lotiti.

vzroki putika

Bioenergoterapija in putika – znaki/bolečine  začnejo kmalu popuščati


Se želite lotiti samega vzroka, zaradi katerega se je pojavila putika? Znaki namreč opozarjajo na porušeno ravnovesje v organizmu. S pomočjo bioenergoterapije, ki poteka na daljavo, je mogoče zelo učinkovito in hitro lajšanje bolečin, putika pa se pri tem obravnava celostno. Tako se lotimo glavnega razloga, zaradi katerega vas je prizadela putika. Simptomi že hitro postanejo precej bolj znosni. Metoda DBRET je izjemno učinkovita ter poskrbi za ublažitev znakov putike brez stranskih učinkov!

Ni komentarjev:

Objavite komentar