petek, 20. januar 2017

Išias simptomi

Išias – simptomi in kako se spopasti z njimi


Išias s simptomi, ki običajno zajemajo hude bolečine v različnih delih telesa, najpogosteje prizadene starejše ljudi. Vendar pa na vnetje živca (išias je namreč poimenovanje za vnetje ishaidičnega živca) žal niso imuni niti mlajši. Bolečine so včasih tako hude, da je močno ovirana človekova mobilnost in opravljanje vsakodnevnih obveznosti. Dolgotrajni išias lahko tako privede tudi do hudih psihičnih stisk, zato je pomembno, da poiščete pomoč takoj, ko zaznate vnetje živca. Išias namreč ni nekaj, s čimer bi morali živeti.

išias simptomi

Išias – simptomi in preventiva


Niste povsem prepričani, ali gre v vašem primeru zares za išias? Simptomi išiasa so, kot že omenjeno, predvsem bolečine, ki pa niso prisotne le v spodnjem hrbtenice, s katerim najpogosteje povezujemo išias. Znaki se namreč kažejo tudi v spodnjih okončinah, kamor se širi bolečina, in sicer po živcu, imenovanem išias. V nogi lahko zato pride do skoraj neznosnih bolečin, ki jih povzroča išias, znaki oziroma bolečine pa so lahko prisotne celo v stopalu. Se sprašujete, kako preprečiti išias? Vzroki za išias so lahko različni (npr. nepravilno dvigovanje bremen), vendar včasih tudi preventiva ni dovolj.

išias vzroki

Kako ublažiti simptome išiasa? 


Ne čakajte, da vam dolgotrajni išias povsem zagreni življenje. Obstajajo namreč učinkovite metode, s katerimi je mogoče ublažiti ali celo odpraviti išias. Simptomi lahko s pomočjo bioeenergoterapije po metodi DBRET izginejo že po štirih zaporednih 30-minutnih terapijah, ki potekajo na daljavo. Metoda je varna in učinkovita, njena prednost v primerjavi s protibolečinskimi zdravili pa je, da se loteva samega vzroka in da ne povzroča nezaželenih stranskih učinkov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar