četrtek, 19. januar 2017

Putika simptomi

Kaj je putika? Simptomi in zdravljenje


Putika je precej zapleten zdravstveni problem, katerega simptomi obsegajo vnetja, otekline in bolečine v sklepih, ali tudi tkivih. Težave učinkovito rešujemo z bio-energoterapijo po metodi DBRET (Distance-Bio-Resonance-Energy-Transfer).

Putika, terapija in lajšanje bolečin 


Gre za izvajanje tehnik tako imenovane kvantne teleportacije, ki se jo izvaja na daljavo, torej brez fizičnega kontakta med klientom in energoterapevtom. V praksi na daljavo dosegamo zares odlične rezultate, v primeru, da vas muči putika in njeni simptomi, vas vabimo, da vas prepriča lastna izkušnja. Bolečina, ki jo čutijo bolniki s putiko, je zelo neprijetna, uradna medicina pa žal ne ponuja druge rešitve kot omilitev simptomov z zdravili, ki imajo neželene stranske učinke, polaganjem ledu na boleče mesto in spremembo prehrane. A bolezen putika in prehrana nista medsebojno povezani, saj izvajanje diet dolgoročno ne kaže dobrih rezultatov.

putika simptomi

Putika in učinkovito odpravljanje simptomov


Terapija se izvaja štiri zaporedne dni po 30 minut, kot klient pa nimate druge naloge kot da ste zleknjeni na kavču ali v sedečem položaju in da ste v času energoterapije v stanju globoke umirjenosti. Energoterapija bo imela zdravilne učinke, ne glede na to, ali vanjo verjamete ali ne. Kajti energoterapevt bo 'na daljavo' vstopil v vaše 'avrično' polje in 'obseval' energijsko matrico v predelu glave, srca in ledvic ter se posebej posvetil predelu, ki ga je oslabila putika. Bolečina bo zaradi energijskega čiščenja prizadetih predelov začela popuščati že v prvih dneh, po štirih dneh pa bodo v večini primerov putike izginili vsi njeni simptomi. V primeru trdovratnejše bolezni se energoterapijo ponovi.

putika terapija

Odprava simptomov putike brez vnaprejšnjega plačila


Putika je sicer presnovna motnja, ki povzroči vnetje sklepov in drugih tkiv, njeni simptomi pa povzročajo hude bolečine v večurnih valovih in skoraj redno tudi v nočnem času. Putika je bila včasih znana kot bolezen bogatih zaradi 'predobre' hrane, a danes vemo, da vzroki ne tičijo tu. Spodbudi jo močan stres, točnega vzroka pa uradna medicina še ne pozna. Bolezen putika in prehrana nimata posebne povezave, saj so se naši številni klienti mesece dolgo držali strogih diet, na koncu pa prišli na energoterapijo, ki jim je uspešno pomagala. Pomembno je vedeti, da energoterapijo izvedemo brez plačila vnaprej! V primeru, da po končani terapiji ne bo izboljšanja, do izvajalca terapije nimate nobenih obveznosti.




Ni komentarjev:

Objavite komentar