petek, 20. januar 2017

Išias simptomi

Išias – simptomi in kako se spopasti z njimi


Išias s simptomi, ki običajno zajemajo hude bolečine v različnih delih telesa, najpogosteje prizadene starejše ljudi. Vendar pa na vnetje živca (išias je namreč poimenovanje za vnetje ishaidičnega živca) žal niso imuni niti mlajši. Bolečine so včasih tako hude, da je močno ovirana človekova mobilnost in opravljanje vsakodnevnih obveznosti. Dolgotrajni išias lahko tako privede tudi do hudih psihičnih stisk, zato je pomembno, da poiščete pomoč takoj, ko zaznate vnetje živca. Išias namreč ni nekaj, s čimer bi morali živeti.

išias simptomi

Išias – simptomi in preventiva


Niste povsem prepričani, ali gre v vašem primeru zares za išias? Simptomi išiasa so, kot že omenjeno, predvsem bolečine, ki pa niso prisotne le v spodnjem hrbtenice, s katerim najpogosteje povezujemo išias. Znaki se namreč kažejo tudi v spodnjih okončinah, kamor se širi bolečina, in sicer po živcu, imenovanem išias. V nogi lahko zato pride do skoraj neznosnih bolečin, ki jih povzroča išias, znaki oziroma bolečine pa so lahko prisotne celo v stopalu. Se sprašujete, kako preprečiti išias? Vzroki za išias so lahko različni (npr. nepravilno dvigovanje bremen), vendar včasih tudi preventiva ni dovolj.

išias vzroki

Kako ublažiti simptome išiasa? 


Ne čakajte, da vam dolgotrajni išias povsem zagreni življenje. Obstajajo namreč učinkovite metode, s katerimi je mogoče ublažiti ali celo odpraviti išias. Simptomi lahko s pomočjo bioeenergoterapije po metodi DBRET izginejo že po štirih zaporednih 30-minutnih terapijah, ki potekajo na daljavo. Metoda je varna in učinkovita, njena prednost v primerjavi s protibolečinskimi zdravili pa je, da se loteva samega vzroka in da ne povzroča nezaželenih stranskih učinkov.

Putika | znaki, kaj je to, vzroki in zelo učinkovito lajšanje bolečine

Putika – znaki, razlogi za nastanek in kako si pomagati


Putika in znaki so sicer lahko prisotni v različnem obsegu – je zelo trdovratna bolezen, ki povzroča prizadetim ogromno težav. Ne veste natančno, kaj je to putika? V nadaljevanju vam na kratko predstavljamo vzroke za njen nastanek in simptome, ki jih povzroča putika. Znaki lahko segajo od blažjih do zelo motečih, ko je resno ogrožena kvaliteta človekovega življenja.

putika znaki

Bolezen putika – znaki oz. kako se kaže 


Je vaša prva reakcija, ko slišite besedo putika: »Kaj je to?« Potem imate vsekakor srečo, saj verjetno niste med tistimi, ki jih je prizadela putika. Bolečine so lahko pri pacientih izjemno hude. Ponavljajoči se napadi nastanejo zaradi nalaganja sečnih kristalov v sklepih, kar privede do vnetja sklepov (to imenujemo putika). Vzroki za putiko ležijo predvsem v porušenem hormonskem in presnovnem ravnovesju, do katerega pride, ko prekomerna izpostavljenost stresu onemogoči samoregulacijo organizma. Rezultat je pogosto prav putika. Bolečine se le redko obravnava celostno, torej kot simptom, ki mu je treba poiskati tudi globinski vzrok, zaradi katerega se je pojavila putika. Lajšanje bolečin pri putiki je vsekakor nujno, vendar pa je vprašanje, kako se tega lotiti.

vzroki putika

Bioenergoterapija in putika – znaki/bolečine  začnejo kmalu popuščati


Se želite lotiti samega vzroka, zaradi katerega se je pojavila putika? Znaki namreč opozarjajo na porušeno ravnovesje v organizmu. S pomočjo bioenergoterapije, ki poteka na daljavo, je mogoče zelo učinkovito in hitro lajšanje bolečin, putika pa se pri tem obravnava celostno. Tako se lotimo glavnega razloga, zaradi katerega vas je prizadela putika. Simptomi že hitro postanejo precej bolj znosni. Metoda DBRET je izjemno učinkovita ter poskrbi za ublažitev znakov putike brez stranskih učinkov!

četrtek, 19. januar 2017

Putika simptomi

Kaj je putika? Simptomi in zdravljenje


Putika je precej zapleten zdravstveni problem, katerega simptomi obsegajo vnetja, otekline in bolečine v sklepih, ali tudi tkivih. Težave učinkovito rešujemo z bio-energoterapijo po metodi DBRET (Distance-Bio-Resonance-Energy-Transfer).

Putika, terapija in lajšanje bolečin 


Gre za izvajanje tehnik tako imenovane kvantne teleportacije, ki se jo izvaja na daljavo, torej brez fizičnega kontakta med klientom in energoterapevtom. V praksi na daljavo dosegamo zares odlične rezultate, v primeru, da vas muči putika in njeni simptomi, vas vabimo, da vas prepriča lastna izkušnja. Bolečina, ki jo čutijo bolniki s putiko, je zelo neprijetna, uradna medicina pa žal ne ponuja druge rešitve kot omilitev simptomov z zdravili, ki imajo neželene stranske učinke, polaganjem ledu na boleče mesto in spremembo prehrane. A bolezen putika in prehrana nista medsebojno povezani, saj izvajanje diet dolgoročno ne kaže dobrih rezultatov.

putika simptomi

Putika in učinkovito odpravljanje simptomov


Terapija se izvaja štiri zaporedne dni po 30 minut, kot klient pa nimate druge naloge kot da ste zleknjeni na kavču ali v sedečem položaju in da ste v času energoterapije v stanju globoke umirjenosti. Energoterapija bo imela zdravilne učinke, ne glede na to, ali vanjo verjamete ali ne. Kajti energoterapevt bo 'na daljavo' vstopil v vaše 'avrično' polje in 'obseval' energijsko matrico v predelu glave, srca in ledvic ter se posebej posvetil predelu, ki ga je oslabila putika. Bolečina bo zaradi energijskega čiščenja prizadetih predelov začela popuščati že v prvih dneh, po štirih dneh pa bodo v večini primerov putike izginili vsi njeni simptomi. V primeru trdovratnejše bolezni se energoterapijo ponovi.

putika terapija

Odprava simptomov putike brez vnaprejšnjega plačila


Putika je sicer presnovna motnja, ki povzroči vnetje sklepov in drugih tkiv, njeni simptomi pa povzročajo hude bolečine v večurnih valovih in skoraj redno tudi v nočnem času. Putika je bila včasih znana kot bolezen bogatih zaradi 'predobre' hrane, a danes vemo, da vzroki ne tičijo tu. Spodbudi jo močan stres, točnega vzroka pa uradna medicina še ne pozna. Bolezen putika in prehrana nimata posebne povezave, saj so se naši številni klienti mesece dolgo držali strogih diet, na koncu pa prišli na energoterapijo, ki jim je uspešno pomagala. Pomembno je vedeti, da energoterapijo izvedemo brez plačila vnaprej! V primeru, da po končani terapiji ne bo izboljšanja, do izvajalca terapije nimate nobenih obveznosti.




nedelja, 15. januar 2017

Vitamin D za pravilen razvoj, rast in ohranjanje zdravja od rojstva do smrti

Vitamin D je danes tako pomemben vitamin, da njegovo pomanjkanje resno ogroža naše zdravje in splošno počutje. Njegova vloga pri ohranjanju zdravih, močnih kosti je že dolgo znana in dobro raziskana. D vitamin nastaja v koži pod vplivom UVB sončnih žarkov. V našem zmerno toplem pasu nastaja dovolj D vitamina le od marca do oktobra. V ostalih mesecih moramo vitamin D vnesti v telo u ustrezno prehrano ali pa s prehranskimi dodatki.

vitamin d v prehrani

ponedeljek, 9. januar 2017

Zobar, brez katerega preprosto ne moremo ohraniti zdravih zob

Zobar mora poskrbeti tudi za zdravje naših otrok. Seveda je za to potreben zobar za otroke, ki je ustrezno usposobljen za delo z otroci, jim zna prisluhniti, govoriti z njimi na način, ki ga razumejo in jim s pomočjo igre in zabave olajšati obiske pri zobarju. Pomembno je, da se naši otroci pravočasno naučijo in razumejo, da so redni obiski pri zobarju ključnega pomena za ohranjanje zdravih zob in ustne votline.

petek, 6. januar 2017

Zobozdravnik – kako pomemben je dober zobozdravnik?


Zobozdravnik  nas lahko pravočasno opozori na težave z zobmi in tako prepreči nadaljnje zaplete. V Zobozdravstvu Pohlen vam nudimo vse zobozdravstvene storitve, ki jih opravimo strokovno in profesionalno. Menimo, da mora dober zobozdravnik znati prepoznati težave z zobmi in ustno votlino in vas na to tudi opozoriti. Preverite ponudbo naših storitev.

Dober zobozdravnik

Beljenje zob za zdrav in lep nasmeh

Beljenje zob nam lahko vrne našo samozavest. Prikrivanje nasmeha ne bo več potrebno. V Zobozdravstvu Pohlen vam nudimo beljenje zob po ugodnih cenah, ki je opravljeno strokovno in profesionalno. Prepričani smo, da se boste po storitvi beljenja zob ponovno počutili samozavestni, v družbi pa boste z veseljem razkrili čudovit in sijoč nasmeh! Vabimo vas, da preverite našo ponudbo in nam pošljete povpraševanje. Zdrav nasmeh je zlata vreden!

Beljenje zob