ponedeljek, 27. marec 2017

Holesterol simptomi in njegovo obvladovanje na naraven način

Holesterol simptomi so načeloma težko opazni. Povišane vrednosti verjetno ne bomo čutili, jo bo pa potrdil krvni test pri zdravniku. Za normalno raven holesterola sta ključna uravnotežena prehrana in vzdrževanje normalne telesne teže. Pri naravnem zniževanju holesterola pomaga Beta Vital, 100% naravno superživilo v prahu, ki smo ga razvili v Valensu. Za naravno zniževanje holesterola poskrbijo ječmenovi beta-glukani, ki dokazano pripomorejo k zdravju srca in ožilja, Beta Vital pa pomaga tudi pri uravnavanju prebave.

Več na strani: www.valens.si/beta-vital

simptomi holesterola

Pomanjkanje vitamina B12: simptomi in rešitve za vegetarijance

Pomanjkanje vitamina B12 je resen problem, ki lahko vpliva na številne življenjske funkcije.
Morda tudi vas teži pomanjkanje vitamina B12. Simptomi so na primer utrujenost, depresija, slabokrvnost, demenca in težave z živci. DodanB12 vitamin je nujno potreben za vegetarijance in vegane, saj ga sicer dobimo le z vnosom živil živalskega izvora in fermentiranih živilih, rastlinska živila pa tega vitamina ne vsebujejo. Ključno je, da pri pomankanju vitamina B12 simptome prepoznate in si priskrbite pomoč. Valens B12 pršilo vam učinkovito pomaga.

Več na: www.valens.si/valens-b12

Pomanjkanje vitamina B12

B12 vitamin in njegovo zagotavljanje pri veganski prehrani

B12 vitamin dobimo le z vnosom živil živalskega izvora in fermentiranih živilih, rastlinska živila pa ga ne vsebujejo. Zato lahko pri veganih in vegetarijancih pride do znakov pomanjkanja vitamina B12. Simptomi so lahko nevrološki (mišični krči, oslabelost, utrujenost), psihiatrični (depresija, paranoja) in hematološki (slabokrvnost). Vse to opozarja na to, kako zelo pomemben je B12 vitamin za naše zdravje. Ob pomanjkanju ga lahko nadomestite z uporabo Valens B12 pršila za usta, ki poskrbi za hitro absorpcijo. Na enostaven način se boste znebili znakov pomanjkanja vitamina B12.

Več na: www.valens.si/valens-b12

vitamin B12

četrtek, 16. marec 2017

Hemeroidi, pomoč bioterapija na daljavo, notranji in zunanji hemeroidi

Hemeroidi se pojavijo zaradi različnih razlogov, najpogosteje pa so povezani s slabo venozno cirkulacijo in zastajanjem venozne krvi v jetrih. Ne glede na to, kaj je vzrok za težave in za katero vrsto hemeroidov gre (notranji ali zunanji hemeroidi), je lahko bioeenergoterapija, ki jo izvajamo v Bioquantomu, zelo uspešna. Postopek se izvaja z obsevanjem problematičnih področij z biofotonsko plazmo, kar privede so sprožitve procesov samoregulacije telesa. Tako notranji kot zunanji hemeroidi običajno zahtevajo le štiri zaporedne terapije.
hemeroidi

petek, 3. marec 2017

Putika |prehrana, kaj je to in kako se lotiti učinkovitega zdravljenja

Vas je prizadela putika? Prehrana, ki vsebuje čim manj purinov (snovi, ki nastajajo pri presnavljanju beljakovin), vam sicer lahko pomaga do določene mere ublažiti bolečine. Vendar pa je pomembno, da se lotimo samega vzroka, zaradi katerega se je pojavila putika. Kaj je to putika? Najpogostejši povzročitelj putike je stres, zaradi katerega se poruši presnovno ravnovesje. Z bioenergoterapijo po metodi DBRET je mogoče v tem primeru doseči izjemno izboljšanje stanja. Običajno so za to potrebne le štiri 30-minutne terapije.
putika in prehrana

Putika | zdravila ali alternativno zdravljenje brez stranskih učinkov

Hude, včasih neznosne bolečine so eden glavnih simptomov, ki jih povzroča putika. Zdravila, namenjena zdravljenju putike, imajo pogosto nezaželene stranske učinke. Vendar pa to na srečo ni edina možnost, ki jo imate tisti, ki vas je prizadela putika. »Zdravilo za putiko« je lahko tudi bioenergoterapija, ki jo izvajamo v Bioquantumu. Ta poteka brez neposrednega fizičnega stika, njeni učinki pa so osupljivi. Prepričajte se v moč bioenergoterapije – plačate zgolj v primeru, če ste na koncu zadovoljni z rezultati!  
putika zdravilo