torek, 21. junij 2016

Tradicionalna tajska masaža spodbuja prost pretok življenjske energije

Tradicionalna tajska masaža ima več stoletno tradicijo in zdravilne učinke

Tradicionalna tajska masaža sprosti telo in duha, a ima, kot pomemben del tradicionalne tajske medicine, tudi mnoge pozitivne zdravilne učinke. Poveča gibljivost sklepov in odpravlja bolečine v mišicah, izboljša krvni obtok in stimulira limfni sistem, krepi imunski sistem in vaše zdravje. Ob tem seveda blagodejno deluje na duševno ravnovesje in uspešno odpravlja tesnobo ter stres hitrega sodobnega življenja.

Kako poteka tradicionalna tajska masaža?

Tradicionalna tajska masaža ni podobna klasičnim oblikam masaže. Terapevt uporablja celotno telo, svoje dlani, kolena, noge in stopala, ter z glajenjem, gnetenjem in akupresuro odstranjuje mišične vozle, ki zavirajo pretok energije v telesu. Ti nastanejo zaradi nepravilne drže, gibov ali stresa. Posebnost tradicionalne tajske masaže je, da maser ne uporablja olja, zato ste med tretmajem oblečeni v udobna oblačila. Masiranje se izvede na blazini na tleh, saj vas terapevt razteza v različne položaje, podobne jogijskim. Daljša seansa tradicionalne tajske masaže se običajno začne pri nogah in konča pri glavi.  Na vašo željo, pa se lahko izvede samo tajska masaža hrbta, stopal, tajska masaža glave, obraza in vratu ali tajska masaža z olji in toplimi zelišči.

Tradicionalna tajska masaža hrbta za boljšo gibljivost ramenskega obroča in manjšo napetost

Tajska masaža hrbta je namenjena zmanjševanju napetosti na predelu hrbta in ramen. Takšne bolečine so najpogosteje posledica stresa in nepravilne drže, zato je posebno primerna za tiste, ki med delovniki veliko sedijo in tako obremenjujejo hrbtne mišice ter ramenski obroč. Ob hrbtenici so razporejene akupresurne točke, ki jih s pritiski sprostimo in omogočimo prost pretok energijskih poti. Tajska masaža hrbta lajša bolečine v križu in ramenih, napetost pa se lahko izraža tudi kot mravljinčenje rok ali kot glavoboli, kar naša najboljša tajska masaža v Ljubljani učinkovito odpravi in poveča fleksibilnost vaše hrbtenice.

Najboljša tajska masaža v Ljubljani zagotavlja povrnitev psihofizičnega ravnovesja

Gre za obširno znanje in zahtevne tehnike. Ker teh ni mogoče osvojiti čez noč, se prepričajte, da boste izbrali najboljšo tajsko masažo v Ljubljani. Veščina, ki zahteva veliko prakse, je našla svoj prostor v salonu Onzonthai.  Z veseljem vam zaupamo, da je najboljša tajska masaža v Ljubljani zdaj dosegljiva po akcijskih cenah, ki jih lahko preverite na naši spletni strani. Naj vas navdušijo naše tradicionalne tehnike, tajska masaža z olji ali toplimi zelišči in drugi tretmaji. Izberete 30, 50 ali 80 minut popolne sprostitve v našem salonu Onzonthai.

Ni komentarjev:

Objavite komentar