ponedeljek, 26. december 2016

Išias in kako ga zdravimo. Trajanje išiasa ter pomoč.

Išias v svojem življenju je zdravstvena težava, ki jo občasno občuti res veliko ljudi. Bolečina pri išiasu v kolku je še posebej nadležna, saj je hoja prizadetega človeka otežena in povzroča dodatne bolečine. Obstaja več načinov, kako išias v kolku in drugje učinkovito lajšati. Močno odsvetujemo uporabo farmacevtskih protibolečinskih tablet, saj imajo lahko neprijetne stranske učinke. Priporočamo pa naravno bioenergoterapijo za išias. Ko boste stopili v stik z bioenergoterapevtom, vam bo z veseljem pomagal in vas rešil te izjemno neprijetne nadloge.

išias kako ga zdravimo

petek, 23. december 2016

Išias v kolku

Išias je izjemno neprijetna zdravstvena težava, ki lahko nastane zaradi določenega nepravilno izvedenega giba. Pojavijo se silovite bolečine, ki se razlegajo od spodnjega dela hrbta preko kolka v eno izmed nog, včasih celo vse do stopala. Išias v kolku lahko traja tudi po več mesecev, zdravljenje z zdravili pa je usmerjeno v simptome (blaženje bolečine). Potrebno pa je izkoreniniti sam vzrok bolečine, kar pa lahko izjemno učinkovito dosežemo z bioenergoterapijo po metodi DBRET. Bolečina običajno izvedeni v 4-8 dneh.

išias kako ga zdravimo

torek, 20. december 2016

Putika, znaki bolezni zelo neprijetni: kako izboljšati stanje?

Putika je zdravstvena težava, ki jo prepoznamo po vnetem, otečenem, pordelem sklepu. Bolečina se pojavi iznenada in napada v intervalih, zelo pogosto sredi noči. Trganje v sklepu je lahko prav neznosno. Najhitreje in res učinkovito boste težavo odpravili z bioenergoterapijo po metodi DBRET na daljavo. Na ta način vas bomo najhitreje v celoti rešili izjemno neprijetne nadloge, kot je bolezen putika. Znaki oziroma simptomi (oteklina, vnetje, rdečina, bolečina) bodo z bioenergijskim tretmajem že po štirih terapijah, ki trajajo 30 minut, vsaj za 70-90% zmanjšani. Včasih je za popolno odpravo težav, ki jih povzroča putika, bioenergoterapijo treba enkrat ponoviti. Pri več kot 90 odstotkih pacientov je putika po štirih dneh, kolikor traja bioenergoterapija, povsem izzvenela. Velika prednost bioenergijske metode DBRET je v tem, da jo lahko izvajamo na daljavo, in je klient med izvajanjem terapije doma, na svojem kavču, naslonjaču ali postelji. Vnaprejšnjega plačila ni. O plačilu se pogovorimo izključno in šele, ko smo vam z bioenergoterapijo uspešno pomagali. Če terapija (na daljavo) ni uspešna, nimate do bioenergoterapevta nikakršnih obveznosti.

Več na:  www.bioquantum.si


putika

Znaki bolezni: putika

Putika nastane zaradi izpostavljenosti organizma prevelikemu stresu. Delno poslabša bolezensko stanje tudi uživanje neprimerne, s purini bogate hrane. Ko je koncentracija sečne kisline v telesu prevelika, začne kristalizirati. Kristali sečne kisline se začno nalagati v sklepih in tam povzročajo vnetje podobno artritisu (zato putiki rečemo tudi urični artritis. Prvi znaki bolezni (putika) so povišana raven sečne kisline, simptimi pa se manifestirajo kot vnetje sklepa, oteklina sklepa, pordel sklep in nato akutni bolečinski napad. Dobro je, če bioenergoterapevta pokličete takoj, ko se pojavi putika (običajno se pojavi iznenada, kar čez noč, zvečer še nič, sredi noči pa oteklina). Bolečina je lahko neznosna, z bioenergoterapijo na daljavo pa težavo lahko začnemo lajšati takoj. Bioenergoterapija po metodi DBRET (Distance-Bio-Resonance-Energy-Transfer) je izjemno učinkovita pri sanaciji težav, ki jih povzroča putika, je neinvazivna, neboleča, brez nezaželenih stranskih učinkov. Pokličite. Pomagali vam bomo.


Artritis rok

ponedeljek, 17. oktober 2016

Sprostitvena masaža poskrbi za psiho-fizično ravnovesje telesa


Sprostitvena masaža telesa je primerna za tiste, ki se z masažo srečujejo prvič. Pri sprostitveni masaži telesa uporabljamo aromatična olja ali masla, ki poleg običajnih sproščujočih in obnovitvenih učinkov, odprave bolečin in mišičnih vozlov ter umiritve uma, poskrbijo tudi za božansko nego vaše kože. Imajo aromaterapevtski učinek, ki pripomore k vzpostavitvi psiho-fizičnega ravnovesja. Spočijte si od vsakodnevnih naporov in se razvajajte v salonu Sense.


sprostitvena masaža telesa

petek, 14. oktober 2016

Masaža v dvoje: razvajajte sebe in svoje bližnje v salonu Onzonthai

Masaža v dvoje je posebna in prijetna izkušnja z vašimi najbližjimi. V salonu tajske masaže Onzonthai nudimo različne vrste masaže – masažo hrbtenice, masažo z eteričnimi olji ali toplimi zelišči, masažo stopal, antistresni program, prav vsako pa lahko doživite tudi v dvoje. Masaža hrbtenice je tudi odlično darilo, ki ga podarite sebi ali drugim, če veliko sedite, čutite bolečine v križu ali ste napeti. Tajski maserji s pritiski in sproščanjem problematičnih točk na telesu sprostijo energetske blokade, da lažje dosežete tako fizično, telesno ravnovesje, kot duhovno ravnovesje.

http://www.tajskamasaza.eu/

masaža hrbta in vratu

sreda, 5. oktober 2016

Nega obraza pozimi krepi vašo kožo na obrazu

Ker prihaja hladnejši letni čas, naj zopet poudarimo, da je nega obraza pozimi še kako pomembna, saj pomaga koži, ki ji škodita mraz in veter. Če vam primanjkuje časa, vam poleg nege obraza pozimi priporočamo tudi permanentni make up. Vsem najstnikom nudimo terapevtsko encimsko nego aknastega obraza, ki bodo od nas odšli samozavestni. Za nego aknastega obraza se odločimo, ko ima stranka zelo nečisto kožo; veliko odprtih oz. zaprtih komedonov, saj nam encimi pri negi obraza kožo zmehčajo in zgladijo.

nega obraza pozimi

Nega obraza – cena vas bo zagotovo prepričala

Če si želite nekaj razvajanja le zase, obiščite naš studio in si privoščite nego obraza (cene so dostopne na naši spletni strani), ki bo važi koži nedvomno dobro dela. Hiša lepote Porenta je kozmetični center z dolgoletno tradicijo, ki v nasprotju z drugimi nudi nego obraza ugodno, delo pa opravi povsem profesionalno. Če se pri nas oglasite za nego obraza (cena za vsak žep) vas bosta naša strokovnost in toplina prepričali, da se popolnoma predate. Poleg nege obraza ugodno nudimo tudi očarljiv permanentni make up.

nega obraza

Nega obraza - akcija za naše stranke

Naš kozmetični salon BM vam med drugim nudi specialno AHA nego obraza (akcije si lahko ogledate na naši spletni strani). S pomočjo naše naravne nege obraza bo vaša koža pomlajena, mehka, sijoča in gladka in brez aken. Smo vodilni v negi obraza – akcija bo vam oziroma vaši denarnici prinesla velik popust - problematičnih kož in že vrsto let dosegamo vrhunske rezultate pri tej problematiki, svoje stranke, naj gre za naravno nego obraza ali kaj drugega, vedno obravnavamo celostno.

nega obraza akcija

petek, 16. september 2016

Razvajanje v dvoje (Ljubljana): vikend ali med tednom, ugodne cene

Razvajanje v dvoje v Ljubljani na Miklošičevi cesti, kjer se nahaja Sense Wellness, je izkušnja, ki je zlepa ne bosta pozabila. Poskrbeli bomo za popolno regeneracijo vajinega telesa in uma, skupno preživet čas pa vaju bo še dodatno povezal. Nudimo vama možnost najema savne za povsem privatno razvajanje v dvoje – vikend ali med delovniki, izbira je vajina. Luksuzna ponudba vama je na voljo po zelo dostopnih cenah. Veselimo se vajinega obiska!

Razvajanje v dvoje v Ljubljani

ponedeljek, 22. avgust 2016

Vnetje sklepov je najpogostejši vzrok za bolečine v sklepih

Revmatizem ali revmatično bolezen pogovorno poimenujemo kar revma. To je skupni naziv za različne boleče bolezni ki prizadenejo mehke predele okoli sklepov pri starejših ljudeh. Glukozamin kapsule so zdravilo iz naravnih sestavin, uporabljamo pri obrabljenih ali vnetih sklepih. Če naše telo ne proizvaja dovolj glukozamina se posledično tvori manj hrustanca - in ta se hitreje obrablja. Tako z naravnim glukozaminom upočasnimo ali celo preprečimo obrabo hrustanca pri sklepih. Zmanjšajte bolečino in izboljšate gibljivost vaših sklepov z glukozaminom Pharma Nord!

petek, 19. avgust 2016

Revmatoidni artritis je najpogostejša oblika sklepne revme

Poliartritis je medicinski izraz za sklepno revmo. Sklepna revma največkrat prizadene več sklepov hkrato. Simptomi sklepne revme so pogosto povezane s kroničnimi bolečinami - utrujenostjo, okorelostjo in zmanjšano gibljivostjo sklepov. Prav tako se lahko spremeni gostota kosti ali mišična masa. Pravočasno prepoznavanje bolezenskih znakov in ukrepanje je ključnega pomena za uspešno zdravljenje. Tipična oblika revmatskega obolenja je revmatoidni artritis, ki prizadene okoli odstotek vsega prebivalstva. Če trpite za sklepno revmo ali imate bolečine v kolenu in ostalih sklepih, si omislite glukozamin, ki učinkovito odpravlja bolečine v sklepnih predelih.

Preženite stran pokanje v kolenu z glukozaminom

Bolečino v kolenih pogosto spremlja slišno premikanje sklepa. Pokanje v kolenu in bolečina je lahko posledica obrabe hrustanca v kolenu, artroze ali sklepne revme. Če trpite za bolečino in pokanjem v kolenu lahko učinkovito ublažite simptome z naravnim zdravilom glukozamin. Glukozamin je snov, ki se naravno tvori v človeškem telesu. Odženite pokanje v kolenu in bolečino z glukozamin Pharma Nord kapsulami.

Osteoartroza - kronična bolezen sklepov kolen ali kolka

Pri osteoartrozi kolena se degenerira sklepni hrustanec pri večjih sklepih. Zato ta kronična oblika bolezni sklepov povzroči otrditev sklepov in močne bolečine. Pri slabšanju osteoartroze postaja sklep vedno manj gibljiv, prav tako začne otekati. Med gibanjem in na otip je sklep zelo boleč. Simptomi in znaki osteoartroze so precej odvisni od tega, na katerem delu telesa smo prizadeti. Od velikih sklepov sta največkrat prizadeta kolk in koleno, čeprav se artroza lahko pojavi na vseh sklepih ali hrbtenici. Če mislite, da imate simptome začetne artroze kolena ali kolka, se posvetujte z vašim zdravnikom. Na spletni strani Mic Mengeš pa lahko preberete več zdravilnih učinkih glukozamina.

četrtek, 18. avgust 2016

Bolečine v kolenu na notranji strani morate jemati resno

Če trpite za blago ali zmerno artrozo kolena vam je lahko v precejšnjo pomoč zdravilo glukozamin. Že v nekaj tednih boste lahko opazili ublažitev simptomov artritisa, če boste redno jemali glukozamin. Osteoartroza je medicinski izraz za kronično obrabo sklepnega hrustanca v predelih kolena. Prav tako so za bolečine v kolenu na notranji strani lahko krive druge intenzivne, kronične boezni. Do teh težav pogosto pride zaradi prekomerne obrabe hrustanca zaradi dela, poškodbe ali starosti.

Najpogostejša oblika revme je revmatoidni artritis

Pogosti vzroki za bolečine v sklepih so revma, preobremenitev ali poškodbe. Nepravilnosti sklepov imenujemo tudi deformacije. Če vas mučijo in bolijo sklepi, imamo odlično rešitev za ublažitev bolečin v vaših sklepih. Podjetje Mic Mengeš predstavlja glukozamin kapsule, ki učinkovito zmanjšujejo obrabo hrustanca v sklepih. Vabljeni ste na njihovo spletno stran, kjer boste dobili več informacij.

Bolečine v kolenu so vse pogostejši zdravstveni problem

Če se poleg bolečin v kolenu začnejo počasi pojavljati še drugi simptomi kot so oteklina, rdečina ali slabša gibljivost, lahko govorimo o vnetju sklepa oziroma artritis. Pogosto je vzrok za to revmatoidni artritis. Ta prizadene tako manjše sklepe na rokah kot tudi na nogah.  Pogosto lahko bolečino v kolenu čutimo na različne načine. Lahko je ali razpršena po vsem kolenu ali pa natančno lokalizirana. Izvedite več o bolečinah v kolenu in kako ravnati z njimi na spletni strani podjetja Mic Mengeš d.o.o., ki se že vrsto let ukvarja z dobavo in prodajo glukozamina in najrazličnejših prehranskih dopolnil.

Razlogi za boleče koleno so različni – od artroze do sklepne revme

Mnogo vzrokov obstaja, ki povzročajo bolečine v kolenih in nogah. Pri starejših ljudeh so pogosti vzroki vnetja, poškodbe kit, prekomerne športne aktivnosti, prirojene napake, različne poškodbe, sklepna revma ali artroza (obraba hrustanca v kolenu). Pri bolečem kolenu si lahko učinkovito pomagate z glukozamin kapsulami Pharma Nord.

Artroza je bolezensko stanje, ki nastane zaradi obrabe hrustanca v kolenu. Tako prihaja do trenja med kostmi in posledično do hudih bolečin. Oteženo nam je opravljanje vsakodnevnih aktivnosti. Oglejte si spletno trgovino Mic Mengeš in preprečite nelagodje.

Vnetje sklepov in artroza povzročajo hude bolečine v nogah

Artroza lahko privede do hujših bolečin v sklepnih predelih kolen

Artroza je oblika degenerativne revmatske bolezni. Ta postopoma povzroča obrabo in razkroj hrustanca - in s tem hude bolečine. Vzrokov za nastanek artroze je lahko več, večinoma pa jo povzroči dolgotrajnejše preobremenjenost zaradi športa, teže ali nepravilne drže. Obraba, povezana s starostnimi spremembami, najpogosteje prizadene sklepe kolkov in kolen.  Bolečina pri artrozi je ponavadi močnejša pri teku oziroma hoji navzdol. Bolečine nastanejo tudi po dolgotrajnem sedenju s pokrčenimi koleni. Pred fizično aktivnostjo je potrebno poskrbeti za ustrezne raztezne vaje!

sreda, 17. avgust 2016

Glukozamin učinkovito odpravlja bolečine v kolenu

Glukozamin preprečuje bolečine v kolenu in lajša simptome artroze

Telo tvori glukozamin kot naravno spojino, ki obnavlja sklepni hrustanec. Pri staranju se človeška sposobnost proizvajanja hrustanca v kolenu zmanjšuje, zato hitreje pride do obrabe sklepnega hrustanca. To lahko privede celo do hujšega otekanja in vnetja sklepov oziroma artroze. Z glukozaminom si olajšate bolečine v kolenu in ostalih sklepih saj preprečuje obrabo hrustanca v kolenih. Tako preprečite obrabo hrustanca - in si s tem pomagate v zrelih letih! Glukozamin Pharma Nord kapsule so ugodne cene in hitro dostopne. Za več informacij si oglejte spletno trgovino Mic Mengeš.

petek, 8. julij 2016

Promocija zdravja na delovnem mestu za zmanjševanje zdravstvenega absentizma

Promocija zdravja na delovnem mestu z Gorazdom Vertovškom za zmanjševanje zdravstvenega absentizma prinaša številne koristi tako za zaposlene kot za delodajalce. Manj zdravstvenih težav prispeva k boljšemu počutju zaposlenih in k večji delovni vnemi, zmanjšanje njihove odsotnosti z dela pa povečuje profit podjetja. Promocija varnosti in zdravja pri delu, ki je izvedena premišljeno in strokovno, je tako nedvomno dobra naložba …

Program promocije zdravja – investicija v izboljšanje delovne klime

Promocija zdravja - Gorazd Vertovšek
Čeprav je program promocije zdravja delodajalčeva obveza, pa je mogoče smernice razumeti tudi kot izvrstno poslovno priložnost. Promocija zdravja na delovnem mestu za zmanjševanje zdravstvenega absentizma namreč dokazano zmanjšuje nepotrebne stroške, ki so povezani z zdravstvenimi težavami delavcev. Tako promocija zdravja na delovnem mestu za zmanjševanje zdravstvenega absentizma prispeva tudi k večji gospodarski rasti; podjetja, ki so že začela izvajati program promocije zdravja, poročajo o dvigu storilnosti med zaposlenimi, kar je dejavnost njihovega podjetja popeljalo vsaj nekaj korakov pred konkurenco. Program promocije zdravja na delovnem mestu za zmanjševanje zdravstvenega absentizma pa z navdušenjem pozdravljajo tudi delavci; seminar Promocija zdravja jim namreč pomaga pri pridobivanju številnih informacij o tem, kako bolje poskrbeti za svoje zdravje, kar jim koristi tudi v prostem času, obenem pa imajo tudi možnost, da izpostavijo tveganja, ki jih opažajo med delovnim procesom. Seminar Promocija zdravja na delovnem mestu za zmanjševanje zdravstvenega absentizma, ki ga vodi Gorazd Vertovšek, je med drugim namenjen prav odzivanju na konkretne težave v specifičnem delovnem okolju in iskanju najustreznejših rešitev, pri čemer imajo tako delodajalci kot zaposleni možnost aktivnega sodelovanja.

Delavnice o zdravi prehrani  ključni sestavni del programa promocije zdravja

Eden pomembnejših delov promocije zdravja na delovnem mestu za zmanjševanje zdravstvenega absentizma pa so nedvomno tudi delavnice o zdravi prehrani, ki jih izvaja Gorazd Vertovšek.. Prav ustrezno prehranjevanje, tako med samim delovnim časom kot izven njega, namreč občutno prispeva k delavčevi produktivnosti, dobremu počutju in zdravju ter zmanjšuje pogostost odsotnosti z dela zaradi zdravstvenih razlogov. Delavnice o zdravi prehrani so tako namenjene informiranju zaposlenih in delodajalcev o tem, kaj sploh razumeti pod pojmom zdrava prehrana. Pomembno je izpostaviti, da so delavnice o zdravi prehrani, ki se izvajajo v okviru promocije zdravja zaposlenih, vedno prilagojene tako tipu dela, ki ga udeleženci opravljajo, kot specifičnim navadam posameznikov. Promocija zdravja zaposlenih je namreč zgolj okvir, ki ga tvorijo dokaj široko zastavljene smernice, znotraj katerih je mogoče precej svobode. Glavni cilj kakovostnih delavnic o zdravi prehrani, ki jih izvaja Gorazd Vertovšek, izkušen strokovnjak za različne načine optimizacije delovnega procesa, je tako ta, da udeleženci pridobijo resnično koristne informacije, ki jih bodo lahko s pridom uporabili za izboljšanje svojega zdravja in delovne učinkovitosti.

torek, 21. junij 2016

Tradicionalna tajska masaža spodbuja prost pretok življenjske energije

Tradicionalna tajska masaža ima več stoletno tradicijo in zdravilne učinke

Tradicionalna tajska masaža sprosti telo in duha, a ima, kot pomemben del tradicionalne tajske medicine, tudi mnoge pozitivne zdravilne učinke. Poveča gibljivost sklepov in odpravlja bolečine v mišicah, izboljša krvni obtok in stimulira limfni sistem, krepi imunski sistem in vaše zdravje. Ob tem seveda blagodejno deluje na duševno ravnovesje in uspešno odpravlja tesnobo ter stres hitrega sodobnega življenja.

Kako poteka tradicionalna tajska masaža?

Tradicionalna tajska masaža ni podobna klasičnim oblikam masaže. Terapevt uporablja celotno telo, svoje dlani, kolena, noge in stopala, ter z glajenjem, gnetenjem in akupresuro odstranjuje mišične vozle, ki zavirajo pretok energije v telesu. Ti nastanejo zaradi nepravilne drže, gibov ali stresa. Posebnost tradicionalne tajske masaže je, da maser ne uporablja olja, zato ste med tretmajem oblečeni v udobna oblačila. Masiranje se izvede na blazini na tleh, saj vas terapevt razteza v različne položaje, podobne jogijskim. Daljša seansa tradicionalne tajske masaže se običajno začne pri nogah in konča pri glavi.  Na vašo željo, pa se lahko izvede samo tajska masaža hrbta, stopal, tajska masaža glave, obraza in vratu ali tajska masaža z olji in toplimi zelišči.

Tradicionalna tajska masaža hrbta za boljšo gibljivost ramenskega obroča in manjšo napetost

Tajska masaža hrbta je namenjena zmanjševanju napetosti na predelu hrbta in ramen. Takšne bolečine so najpogosteje posledica stresa in nepravilne drže, zato je posebno primerna za tiste, ki med delovniki veliko sedijo in tako obremenjujejo hrbtne mišice ter ramenski obroč. Ob hrbtenici so razporejene akupresurne točke, ki jih s pritiski sprostimo in omogočimo prost pretok energijskih poti. Tajska masaža hrbta lajša bolečine v križu in ramenih, napetost pa se lahko izraža tudi kot mravljinčenje rok ali kot glavoboli, kar naša najboljša tajska masaža v Ljubljani učinkovito odpravi in poveča fleksibilnost vaše hrbtenice.

Najboljša tajska masaža v Ljubljani zagotavlja povrnitev psihofizičnega ravnovesja

Gre za obširno znanje in zahtevne tehnike. Ker teh ni mogoče osvojiti čez noč, se prepričajte, da boste izbrali najboljšo tajsko masažo v Ljubljani. Veščina, ki zahteva veliko prakse, je našla svoj prostor v salonu Onzonthai.  Z veseljem vam zaupamo, da je najboljša tajska masaža v Ljubljani zdaj dosegljiva po akcijskih cenah, ki jih lahko preverite na naši spletni strani. Naj vas navdušijo naše tradicionalne tehnike, tajska masaža z olji ali toplimi zelišči in drugi tretmaji. Izberete 30, 50 ali 80 minut popolne sprostitve v našem salonu Onzonthai.

ponedeljek, 23. maj 2016

Tradicionalna tajska masaža s toplimi zelišči v Ljubljani

Tradicionalna tajska masaža Sense Ljubljana za popolno sprostitev telesa in duha

Tradicionalna tajska masaža je terapevtska masaža, sestavljena iz široke palete različnih tehnik in veščin, ki imajo skupen cilj – izboljšati zdravstveno stanje in počutje. Z masažo določenih akupresurnih točk po telesu sproščamo mišice in izboljšamo prekrvavitev, s tem pa zmanjšujemo stres, lajšamo bolečine, ohranjamo vitalnost ter ustvarjamo ravnotežje med energijo telesa, uma in duha. Blagodejni dotiki dlani pomirjajo, sproščajo telo in božajo dušo. Učinek masaž pa dopolnjujejo izbrana eterična olja ter izvlečki tajskih zelišč, sadja in cvetov – tajska masaža s toplimi zelišči in aromatičnimi olji.
Tradicionalna tajska masaža vam je na voljo tudi v Sense spa centru. Masaža, pri kateri uporabljamo palce, dlani, komolce in kolena, traja približno eno uro, običajno pa se začne pri nogah in konča pri glavi. Tradicionalna tajska masaža Sense Ljubljana predstavlja odlično rešitev za vse, ki želite v današnji intenzivni in stresni način življenja vnesti tudi nekaj sprostitve. Delo v pisarni in za računalnikom močno obremenjuje naše mišice in sklepe. Tradicionalna tajska masaža Sense Ljubljana je primerna za ljudi, ki imajo zakrčene mišice zaradi nepravilnega sedenja ali gibanja in za ljudi, ki se veliko ukvarjajo s športom.


Tradicionalna tajska masaža v Ljubljani


Sense Ljubljana - tajska masaža s toplimi zelišči za nepozaben trenutek sprostitve

Tradicionalna tajska masaža ni edina dobra masaža, ki vam je na voljo v Sense spa centru. Poleg tajske masaže z aromatičnimi olji in različnimi masli je na voljo tudi priljubljena tajska masaža s toplimi zelišči, ki združuje nekaj stoletji staro azijsko metodo zdravljenja in lepotičenja s sodobnim znanjem na področju zelišč, aromaterapije in nege telesa.
Tajska masaža s toplimi zelišči ustvarja ravnotežje duha in telesa, prijetno vpliva na kožo, jo krepi in ji daje prožnost. Izvajamo jo s toplimi snopiči tajskih zelišč, ki blagodejno delujejo na naše telo, z vonjem pa ustvarijo prijetno sprostitev za celotno telo. Topli zeliščni snopki spodbudijo boljšo prekrvavitev telesa, pomagajo odpraviti bolečine v sklepih in razbremenijo mišice v vratu, ramenih in hrbtu. Posebna pridobitev, ki jo prinaša tajska masaža s toplimi zelišči, je piling učinek. Koža je mehka, gladka in izjemno lepega videza.

Nikar ne odlašajte in še danes spoznajte blagodejne učinke, ki vam jih prinaša tradicionalna tajska masaža Sense Ljubljana. Poleg masaže se lahko odločite tudi za obisk savne ali si privoščite negovalne tretmaje, kot je naravna nega obraza. Vabljeni.