torek, 3. januar 2012

Unior Bionic d.o.o.

ActiPatch obliži za bolečine v hrbtenici

ActiPatch obliži zmanjšujejo bolečine v hrbtenici in bolečine v križu. ActiPatch obliži niso primerni za nosečnice, opozarjajo v podjetju Unior Bionic.


ActiPatch obliži za bolečine v kolenu

ActiPatch in RECOVERY RX sta proizvoda, s katerimi lahko zmanjšate bolečine v kolenu. Zdravilni obliži so varni, enostavni za uporabo ter ne povzročajo alergij. Obliž, ki ga namestite na boleče ali oteklo koleno bo z elektromagnetnimpoljem regeneriral poškodovane celice. ActiPatch obliži so prav tako primerna rešitev za zvin gležnja oziroma druge bolečine v gležnju.

ActiPatch terapija za bolečine v mišicah in sklepih

ActiPatch obliži uporabite za bolečine v mišicah in sklepih. Elektromagnetni ActiPatch obliži delujejo na celičnem nivoju.

ActiPatch obliž za bolečine v ramenih

ActiPatch obliži so  medicinski pripomočki, ki ne vsebuje zdravil. Obliž pomaga pri težavah z rameno, naj gre za izpah ramene ali druge bolečine v ramenih. Ustvarja elektromagnetno polje in tako ritmično sprošča blago električno energijo, s katero se zmanjšuje in odpravlja bolečina ter vnetje.

Obliži RECOVERY RX za rane

Oskrba rane in hitrejše celjenje rane z obliži RECOVERY RX. Gre za naravno terapijo, ki se uporablja tudi v plastični in rekonstruktivni kirurgiji.

ActiPatch Allay zmanjšuje bolečine ob menstruaciji

Menstrualne krče lahko ublažite z ActiPatch Allay obliži. Namestite si obliž, kjer čutite bolečino. Izboljšal bo krvni in limfni pretok in tako zmanjšal bolečine ob menstruaciji.



Ni komentarjev:

Objavite komentar