četrtek, 20. december 2012

Masažne in kozmetične mize - Kemcel Trade d.o.o.

V podjetju Kemcel Trade d.o.o. vam nudimo funkcionalne kozmetične in masažne mize. Z uporabo naših visoko kakovostnih produktov ste lahko prepričani, da vam bo masaža telesa prijala kot še nikoli poprej.

Najboljše kozmetične in profesionalne masažne mize


Profesionalna masaža telesa ne zahteva le strokovno podkovanih izvajalcev, toda tudi dobre masažne mize. Mize za masažo se delijo glede na razne vrste masaž in terapij. Najbolj znane so klasična masaža telesa, Ayurvedska masaža, Pantai masaža, masaža z vročimi kamni in aroma masaža. Pri nas so na voljo Hausler kozmetične in masažne mize, ki se odlikujejo po vrhunskem udobju in kakovosti.

Masažne mize – Ayurvedska masaža telesa


Ayurvedska masaža telesa je posebna vrsta masaže, ki se izvaja z zeliščnimi olji in zahteva prilagojene mize za masažo. Takšne masažne mize morajo imeti dvignjen rob, ki učinkovito prepreči iztekanje olja. Na voljo so vam kvalitetne Hausler mize za masažo, ki zagotavljajo udobje in brezskrben užitek.

Masažne mize – masaža z vročimi kamni


Masaža telesa z vročimi kamni je posebna terapevtska masaža z antistresnim učinkom. Izvaja se ne le s pomočjo vročih kamnov, ampak tudi s posebnimi olji. Prav zaradi tega je nujno, da za izvajanje uporabljate primerne masažne mize, kot so profesionalne mize za masažo v naši ponudbi. Prav tako pri nas lahko kupite tudi različna masažna olja, s katerimi bo delo postalo užitek, hkrati pa boste poskrbeli tudi za zdravje kože.

Kozmetične mize – udobje in praktičnost na prvem mestu!


Za uspeh kozmetičnih storitev so kozmetične mize in ostali pripomočki, kot so pedikerski, manikerski in kozmetični stoli ključnega pomena. Kozmetične mize so lahko fiksne, hidravlične ali električne. Njihova naloga je, da poskrbijo za udobje, sprostitev in dobro počutje strank, prav tako kot bi to storile masažne mize. Prav zaradi tega so pri nas na voljo kozmetične mize različnih prijetnih barv, poleg tega pa so opremljene tudi z električno nastavitvijo višine in z udobnimi počivalniki za roke.

torek, 3. januar 2012

Unior Bionic d.o.o.

ActiPatch obliži za bolečine v hrbtenici

ActiPatch obliži zmanjšujejo bolečine v hrbtenici in bolečine v križu. ActiPatch obliži niso primerni za nosečnice, opozarjajo v podjetju Unior Bionic.


ActiPatch obliži za bolečine v kolenu

ActiPatch in RECOVERY RX sta proizvoda, s katerimi lahko zmanjšate bolečine v kolenu. Zdravilni obliži so varni, enostavni za uporabo ter ne povzročajo alergij. Obliž, ki ga namestite na boleče ali oteklo koleno bo z elektromagnetnimpoljem regeneriral poškodovane celice. ActiPatch obliži so prav tako primerna rešitev za zvin gležnja oziroma druge bolečine v gležnju.

ActiPatch terapija za bolečine v mišicah in sklepih

ActiPatch obliži uporabite za bolečine v mišicah in sklepih. Elektromagnetni ActiPatch obliži delujejo na celičnem nivoju.

ActiPatch obliž za bolečine v ramenih

ActiPatch obliži so  medicinski pripomočki, ki ne vsebuje zdravil. Obliž pomaga pri težavah z rameno, naj gre za izpah ramene ali druge bolečine v ramenih. Ustvarja elektromagnetno polje in tako ritmično sprošča blago električno energijo, s katero se zmanjšuje in odpravlja bolečina ter vnetje.

Obliži RECOVERY RX za rane

Oskrba rane in hitrejše celjenje rane z obliži RECOVERY RX. Gre za naravno terapijo, ki se uporablja tudi v plastični in rekonstruktivni kirurgiji.

ActiPatch Allay zmanjšuje bolečine ob menstruaciji

Menstrualne krče lahko ublažite z ActiPatch Allay obliži. Namestite si obliž, kjer čutite bolečino. Izboljšal bo krvni in limfni pretok in tako zmanjšal bolečine ob menstruaciji.