torek, 25. april 2017

Modne ženske frizure: neukrotljivi kodri! Modne moške frizure: Man-bun

Modne ženske frizure so pisane na kožo tistim, ki prisegajo na kodre. Vračajo se volumen, nizki čopi in površne kite. Tudi modne kratke pričeske za ženske bodo valovite, razmršene in asimetrične, s poudarkom na volumnu. Modne moške frizure tudi letos ostajajo številne kratke različice. Novost pa so modne moške frizure za daljše lase: moški bodo lahko nosili spete lase v figo na vrhu glave! V Lassani vam z veseljem svetujemo o pravi modni pričeski za vas!

modne kratke frizure

ponedeljek, 24. april 2017

Nevidni zobni aparati

Zobni aparati niso zgolj za izbošljanje estetskega videza vaših zob. Služijo namreč še številne druge pomembne funkcije. Gre za zaščito zob pred zgodnjimi protetičnimi oskrbami, boljšo izgovorjavo, predvsem pa tudi veliko boljšo zobno higieno. S pravilno postavitvijo zob je možnost za nastanek kariesa ali vnetja dlesni veliko manjša. Z nevidnimi zobnimi aparati se lahko brezskrbno smejete tudi med procesom preoblikovanja zob. Pri Dentalni Akademiji so najbojši nevidni aparati na voljo po ugodni ceni!

Samoplačniško puljenje zoba

Puljenje zoba v ljubljanski Dentalni Akademiji poteka na podlagi vrste let izobraževanj in izpopolnjevanj. Uporabljamo najsodobnejše materiale in aparature, ter s tem zagotavljamo, da je storitev primerljiva z vsemi vodilnimi svetovnimi ordinacijami. Hkrati pa je samoplačniško puljenje zoba pri nas cenovno dostopno! Prijazno osebje vas vodi skozi celoten proces, izredno prijetno okolje naše ordinacije pa omogoča, da se lahko povsem sprostite. Ponujamo interdisciplinaren pristop k reševanju težav vaših ust in zob ter celoten sklop zobozdravstvenih storitev.
puljenje zoba

četrtek, 20. april 2017

Striženje dolgih las, zelo ugodne cene | tudi moško klasično striženje

Striženje dolgih las, tako ženskih kot moških, v Hiši lepote Porenta izvedemo z upoštevanjem vseh vaših želja. Prisluhnemo vašim zahtevam in vam po potrebi tudi svetujemo glede optimalnih rešitev, pri čemer upoštevamo obliko vašega obraza, življenjski slog ipd. Nudimo vam ugodne cene in profesionalno storitev. Ena od možnosti, ki vam je na voljo v našem salonu, je tudi moško klasično striženje, poskrbimo pa tudi za striženje otrok. Veselimo se vašega obiska.

striženje las ob polni luni

sobota, 15. april 2017

Zdravilo za simptome išiasa

Simptomi išiasa so različni, večinoma pa gre za kombinacijo naslednjih bolečin. Pojavijo se bolečine v spodnjem ledvenem predelu, ostre bolečine ob dvigu predmetov, občutek zbadanja in ognja, ki se postopoma širi tudi navzdol po nogah in zbadajoča bolečina na eni strani križa. Zdravila išiasa, ki jih predpisuje uradna medicina zgolj lajšajo simptome in imajo celo vrsto stranskih učinkov. Alternativa pa je povsem naravna, neinvazivna in hitra. Gre za bioenergoterapijo, ki v roku štirih do petih dni povsem odstrani ali vsaj zelo zmanjša bolečino.
išias simptomi

Zunanji hemeroidi

Zunanji hemeroidi so izredno neprijetna zdravstvena težava, s katero se sooča naraščajoče število prebivalstva. Gre za obliko žilnih vozlov, ki jih lahko občutimo na dotik, povzročajo pa jih različni faktorji: neprimerna hrana, stres, slaba prebava, alkohol, začinjena hrana, pogosto kihanje in kašljanje, ipd. Ker gre za resen problem, je potrebno pri zunanjih hemeroidih odpraviti sam razlog nastanka tega problema. To pomeni, da z uživanjem protibolečinskih tablet in kremami samega vzroka ne bomo odpravili, zgolj in samo ublažili posledice. Izredno učinkovita metoda zdravljenja je bioquantum – naravna, neboleča in učinkovita indukcija biofotonske plazme.
Zunanji hemeroidi

sreda, 12. april 2017

Pomladitev obraza, vek in kože – za obraz, ki si ga želite

Pomladitev obraza je vse bolj pogost poseg. Pri nas pomlajevanje obraza izvajamo že vrsto let. Odločite se lahko med različnimi metodami pomladitve obraza in izberete pravo zase. V primeru vprašanj lahko veliko odgovorov najdete na naši spletni strani, veseli pa bomo tudi vašega klica, saj vam bomo na vprašanja o pomlajevanju obraza z veseljem odgovorili.

pomladitev obraza

Dvig ustnice in obrvi opravimo kvalitetno in po ugodni ceni

Dvig ustnice je rutinski poseg, ki ga v naši kliniki opravljamo že več let. Odločite se lahko tudi za druge vrste lepotilnih posegov, ki jih izvedemo kakovostno in natančno. Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o nizki ceni dviga prsi. Podrobno pa si lahko preberete tudi vse o posegu dviga ustnice. Na voljo smo vam tudi po telefonu, kjer nas o ceni dviga prsi lahko povprašate.

dvig ustnice

Ambulanta za plastično kirurgijo – poglejte cenik in se odločite

V naši ambulanti za plastično kirurgijo storitve izvajamo profesionalno in natančno. Oglejte si cene v ceniku plastične kirurgije in se odločite za poseg, ki vam bo spremenil življenje. V naši ambulanti za plastično kirurgijo se lahko pohvalimo z najboljšim plastičnim kirurgom in z nizkimi cenami v ceniku plastične kirurgije.

cenik ambulante plastične kirurgije

torek, 4. april 2017

Ščetkanje zob z ionizirano zobno ščetko za vso družino

Ščetkanje zob je nujno opravilo vsakega posameznika, a za učinkovito čiščenje zobnega kamna potrebujete kvaliteteno ščetko. Ionizirana zobna ščetka naredi ščetkanje zob enostavno in učinkovito, saj deluje na ionizacijo in za učinkovanje ne potrebuje zobne paste, kar pomeni da se dolgoročno izognemo poškodbam zobne sklenine. Čiščenje zobnega kamna tako deluje antibakterijsko, obenem pa je zelo enostavno in tako primerno tudi za najmlajše.

Ščetkanje zob z ionsko krtačko

Otroška zobna ščetka ion 5– odstrani obloge na težko dostopnih mestih

Podjetje Eko tehnologija ponuja otroško zobno ščetko ion 5, ki deluje na principu ionizacije ter učinkuje tudi na težko dostopnih mestih, kjer ostale zobne ščetke za otroke ne. Za učinkovanje otroška zobna ščetka ion 5 ne potrebuje zobne paste s čimer ne poškodujemo zobne sklenine, obenem pa zobna ščetka za otroke deluje antibakterijsko in tako vaši otroci nimajo slabega zadaha, ampak lepe zobe in sijoč nasmeh.

Zobna ščetka za otroke

Najboljša zobna krtačka za vas in vašo družino

Ion 5 je najboljša zobna krtačka v Sloveniji, saj odstranuje karies in zobne obloge na težko dostopnih mestih. Gre za ionsko zobno krtačko, ki deluje po principu ionizacije in je najboljša zobna krtačka tako za najmlajše kot tudi starejše. Ionska zobna krtačka pri učinkovanju ne potrebuje zobne paste, s čimer se izognemo dolgoročnim poškodbam sklenine.

Najboljše zobne krtačke

Ionska zobna ščetka vam prinaša mnoge prednosti pri umivanju zob.

Ionska zobna ščetka je odlična izbira za tiste, ki želijo kar najbolje poskrbeti za higieno svoje ustne votline. Učinkovitost takšnih ščetk seveda ni vprašljiva, saj se v tem oziru uspešno kosajo tako s klasičnimi kot z električnimi alternativami. Prav tako ne bo ovira za izbiro ionske zobne ščetke cena, saj so takšne ščetke cenejše od večine električnih, predvsem pa na dolgi rok brez težav upravičijo začetno investicijo. Tudi za vas je torej odlična izbira prav ionska zobna ščetka. Cena, učinkovitost in drugi dejavniki gotovo govorijo v prid tej rešitvi!

Ionska zobna ščetka

Ionizirana zobna ščetka je privlačna možnost pri izbiri zobne krtačke!

Čeprav je ionizirana zobna ščetka na prvi pogled precej podobna običajni krtački, ima v primerjavi s temi kar nekaj prednosti. Predvsem se izkaže s svojo učinkovitostjo. Ionska zobna ščetka izkorišča fizikalne lastnosti zobnih nečistoč, ki jih nato odstranjuje brez težav, na naraven in zdrav način. Pri tem ionizirana zobna ščetka ne zahteva baterij, opremljena je s preprosto solarno celico! Prav zaradi učinkovitosti in enostavne uporabe je ionska zobna ščetka priljubljena izbira!

Ionizirane zobne ščetke