ponedeljek, 27. februar 2017

Puljenje zob danes manj boleče in neprijetno


Puljenje zoba (cena danes ugodna) pride na vrsto, ko so vse ostale možnosti za rešitev zoba izčrpane, tako konzervativne kot kirurške. Pri postopku izrasel zob odstranimo s pomočjo ustreznih tehnik in pripomočki, pri katerih ne poškodujemo sosednjih mehkih tkiv in kosti, tako da se rana hitro in dobro zaceli. Puljenje zob poteka v lokalni anesteziji in je popolnoma neboleče in pogosto relativno kratko.

puljenje zoba cena


Profesionalno in neboleče čiščenje zobnega kamna po ugodni ceni

Nastajanje zobnega kamna je še bolj pogosto znak nezadostne ustne higiene, ki vam lahko povzroči veliko težav z zobmi in dlesnimi. Če oblog ne čistimo pravočasno, lahko zobni kamen dolgoročno vodi v izgubo sicer povsem zdravih zob. Zato je redno profesionalno čiščenje zobnega kamna še kako pomembno. Pomembna pa je tudi ustna nega okoli protetičnih nadomestkov, kot je zobni mostiček. Čiščenje le-tega poteka podobno kot pri zobeh, le nitka zanje je nekoliko drugačna.

čiščenje zobnega kamna

nedelja, 5. februar 2017

Ženska depilacija - depilacija rok in drugih delov telesa

Ženska depilacija predstavlja rutinski poseg vsake moderne ženske. V našem salonu vam ponujamo žensko depilacijo različnih predelov telesa. Izvajamo tudi brazilsko depilacijo. Vosek za brazilsko depilacijo, ki ga uporabljamo, vsebuje vse, kar vaša koža potrebuje! Odločite se in se naročite za termin. Obiska ne boste obžalovali, vaša koža pa bo ob odhodu zaradi odličnega voska za brazilsko depilacijo, še bolj gladka.

Več na strani: www.kozmeticnisalon-nika.si/brazilska-depilacija

depilacija cene

Panični napad: lotite se vzrokov za psihične težave

Izvor vseh psihičnih težav je v preobremenjenosti in pomanjkanju skrbi za obnovo potrošene energije. Med njimi je tudi panični napad. S pomočjo energijskih tretmajev, ki jo izvajamo v Life Centru, lahko tovrstne težave učinkovito odpravite. Posebna masaža, ki se od klasičnih razlikuje po povečanem energijskem učinku in globlji sprostitvi, poskrbi za popolno odpravo škodljivih posledic stresa. Z obiskovanjem tretmajev se uničijo vsi strupi, ki so se v vas nabrali zaradi stresnih situacij.

panični napad

Tiščanje v prsih: kako se znebiti strahu v najkrajšem možnem času

Tiščanje v prsih se pogosto pojavi pri poslovnežih in drugih aktivnih ljudeh, ki so vsakodnevno izpostavljeni stresu. V takšnih primerih je nujno, da je na voljo učinkovita rešitev za odpravo strahu in njegovih simptomov kot so tiščanje v prsih ipd.  Life Center v najkrajšem možnem času zagotavlja rešitev za vas. Program Energijsko polnjenje moči prinaša hitre in merljive rezultate. Pomagali vam bomo pri obnovi izgubljene moči in vzpostavitvi notranjega miru.


kako se znebiti strahu

Žalost in žalovanje: kako se znebiti negativnih občutkov?

Žalost, ki traja dolgo časa in se pojavlja v zelo intenzivni obliki, lahko drastično zmanjša kvaliteto vašega vsakodnevnega življenja. Podobno negativen vpliv ima tudi žalovanje, ki se lahko pri nekaterih ljudeh podaljša na več let ali celo desetletij. Širjenje horizonta in poglabljanje znanja o življenju vam lahko pomaga, da vzpostavite distanco do negativnih občutkov, ki jih trenutno doživljate. V Life Centru vam pomagamo pri obnovi pozitivne energije, večjemu razumevanju dogodkov in situacij v katerih se nahajate   ter pri pridobivanju novega znanja, navad in višjega zavedanja.

žalost

Znaki depresije: depresija pogosto povezana tudi z bolečinami

Znaki depresije niso samo negativni psihični občutki, ampak je lahko prisotna tudi fizična bolečina. Depresija je v Life Centru obravnavana celostno, pri čemer se osredotočimo predvsem na vzroke, ki se skrivajo za površinskimi znaki depresije. Pomagamo vam pri odpravi vaših težav in bolečin ter vas vodimo do uresničitve vaše vizije. Z našo pomočjo se bo kakovost vašega življenja občutno izboljšala. Dobrodošli tudi vsi, ki vas zanima preventiva oziroma preprečevanje nastanka različnih težav.

depresija

Poporodna depresija in holistična obravnava posameznikov

Poporodna depresija je v danes vse pogostejša težava. Podobno kot vsaka druga depresija tudi ta oblika zahteva celostni pristop, če želimo trajno odpraviti negativne vzorce in vedenja, ki so pripeljali do manifestacije simptomov. Če vas je prizadela poporodna depresija, vam lahko energijski tretmaji, ki jih izvajamo v Life Centru, močno pomagajo pri odpravljanju težav. Globinska relaksacija, tretma akupresurnih točk in meridianov, življenjsko svetovanje ter soočanje z negativnimi navadami in njihova odprava predstavljajo izjemno učinkovito pot do na novo pridobljenega optimizma in življenjske energije.

depresija

Depresija - znaki spremenjene možganske aktivnosti

Depresija znaki, ki klasično opredeljujejo depresivno stanje, se lahko odražajo tudi v agresivnih odzivih in razdražljivosti.  Če vemo, kako prepoznati depresijo, znamo ukrepati. Vsako nepotrebno trpljenje, kot je tudi anksiozna depresija, človeka zelo izčrpa. Predvsem pri anksiozni depresiji se človek spopada s kronično zaskrbljenostjo in strahom, kar slabša kvaliteto življenja. Da bi lahko popravili svoje življenje in premagali obremenitve, potrebujete spodbudo in nasvet strokovnjaka. Obiščite nas na naši Energijski kliniki Life Center. Pomagali vam bomo napolniti življenje!

depresija znaki

petek, 3. februar 2017

Osamljenost in brezvoljnost vas ovirata. Preženite ju!

Osamljenost je tegoba sodobnega časa. Hiter življenjski tempo povzroča porabo energije, s tem pa načenja dobro počutje in naravno ravnovesje telesa in duha. Posledica je utrujenost, brezvoljnost, negotovost in občutek, da te nihče zares ne mara ter da so za vse težave krivi drugi.. Prepoznavanje in preprečevanje stresa, dvig motivacije, optimizma in izboljšanje splošne telesne zmogljivosti uspešno odpravljabrezvoljnost, zagotavlja razbremenitev in poglablja energijska znanja. Strokovno vodeno sproščanje, tretma meridianov in stimulacija akupresurnih točk učinkovito pospešijo dotok nove, zdrave energije v vse izčrpane celice ter uravnotežijo čustva in telo.

osamljenost in brezvoljnost


četrtek, 2. februar 2017

Striženje las – si želite modne pričeske?

Striženje las, pri katerem upoštevamo želje stranke – pridite po svojo modno pričesko!

Striženje las je lahko prava nočna mora za vse, ki mamo slabe izkušnje s frizerji. Ker lasje potrebujejo redno nego, je striženje las seveda nujno. V salonu Lassana se pred vsakim striženjem posvetujemo s stranko in ji poskušamo svetovati o pričeski, ki bi ji najbolj pristajala. Seveda pa vedno upoštevamo želje naših strank. Oblikujemo modne pričeske (kratki ali dolgi lasje), hkrati pa vam nudimo tudi številne druge storitve, ki jih lahko preverite na naši spletni strani. Veselimo se vašega obiska saj smo prepričani, da boste nad novo frizuro navdušeni tako vi kot tudi vaši prijatelji.
Modne krate pričeske


Lakiranje nohtov in kvalitetno opravljena medicinska pedikura v Ljubljani

Lakiranje nohtov, medicinska pedikura v Ljubljani in druge storitve, ki vam jih nudimo

Lakiranje nohtov je na prvi pogled povsem preprosto. Pa je res? Vsaka ženska, ki si je že kdaj poskusila nalakirati nohte doma ve, da lahko gre to na videz preprosto opravilo kdaj tudi po zlu. Le zakaj bi se obremenjevali? Vabimo vas v salon Lassana, v katerem bomo z veseljem poskrbeli za vaše nohte tako, da boste z njimi zadovoljni. Nudimo vam tudi druge storitve, zato nikar ne spreglejte celotne ponudbe. Ukvarjamo se z medicinsko pedikuro v Ljubljani, zato ste vabljeni tudi vsi tisti, ki imate težave s stopali in z nohti na nogah. Z veseljem bomo poskrbeli za vas!

Medicinska pedikura Ljubljana

Odprava depresije na naraven način, brez stranskih učinkov!

Pri blagi obliki je zdravljenje depresije hitro in učinkovito. Ključna je sprememba načina življenja. Vzpostavitev  ravnotežja energij v telesu kot zdravljenje depresije omogoča telesu energijski odmor in vas vodi po poti pomlajevanja življenja. Recite zbogom depresija! Pomoč dobite pri naših energijskih terapevtih  v Life Centru! Nudimo vam svetovanje na vseh življenjskih področjih, ki vas osvobodi depresije. Pomoč izkušenih strokovnjakov, tretma meridianov in stimulacija akupresurnih točk pospešijo pretok energije v vse vaše notranje organe. Revitalizirajte se v Life Centru!

depresija pomoč