ponedeljek, 17. oktober 2016

Sprostitvena masaža poskrbi za psiho-fizično ravnovesje telesa


Sprostitvena masaža telesa je primerna za tiste, ki se z masažo srečujejo prvič. Pri sprostitveni masaži telesa uporabljamo aromatična olja ali masla, ki poleg običajnih sproščujočih in obnovitvenih učinkov, odprave bolečin in mišičnih vozlov ter umiritve uma, poskrbijo tudi za božansko nego vaše kože. Imajo aromaterapevtski učinek, ki pripomore k vzpostavitvi psiho-fizičnega ravnovesja. Spočijte si od vsakodnevnih naporov in se razvajajte v salonu Sense.


sprostitvena masaža telesa

petek, 14. oktober 2016

Masaža v dvoje: razvajajte sebe in svoje bližnje v salonu Onzonthai

Masaža v dvoje je posebna in prijetna izkušnja z vašimi najbližjimi. V salonu tajske masaže Onzonthai nudimo različne vrste masaže – masažo hrbtenice, masažo z eteričnimi olji ali toplimi zelišči, masažo stopal, antistresni program, prav vsako pa lahko doživite tudi v dvoje. Masaža hrbtenice je tudi odlično darilo, ki ga podarite sebi ali drugim, če veliko sedite, čutite bolečine v križu ali ste napeti. Tajski maserji s pritiski in sproščanjem problematičnih točk na telesu sprostijo energetske blokade, da lažje dosežete tako fizično, telesno ravnovesje, kot duhovno ravnovesje.

http://www.tajskamasaza.eu/

masaža hrbta in vratu

sreda, 5. oktober 2016

Nega obraza pozimi krepi vašo kožo na obrazu

Ker prihaja hladnejši letni čas, naj zopet poudarimo, da je nega obraza pozimi še kako pomembna, saj pomaga koži, ki ji škodita mraz in veter. Če vam primanjkuje časa, vam poleg nege obraza pozimi priporočamo tudi permanentni make up. Vsem najstnikom nudimo terapevtsko encimsko nego aknastega obraza, ki bodo od nas odšli samozavestni. Za nego aknastega obraza se odločimo, ko ima stranka zelo nečisto kožo; veliko odprtih oz. zaprtih komedonov, saj nam encimi pri negi obraza kožo zmehčajo in zgladijo.

nega obraza pozimi

Nega obraza – cena vas bo zagotovo prepričala

Če si želite nekaj razvajanja le zase, obiščite naš studio in si privoščite nego obraza (cene so dostopne na naši spletni strani), ki bo važi koži nedvomno dobro dela. Hiša lepote Porenta je kozmetični center z dolgoletno tradicijo, ki v nasprotju z drugimi nudi nego obraza ugodno, delo pa opravi povsem profesionalno. Če se pri nas oglasite za nego obraza (cena za vsak žep) vas bosta naša strokovnost in toplina prepričali, da se popolnoma predate. Poleg nege obraza ugodno nudimo tudi očarljiv permanentni make up.

nega obraza

Nega obraza - akcija za naše stranke

Naš kozmetični salon BM vam med drugim nudi specialno AHA nego obraza (akcije si lahko ogledate na naši spletni strani). S pomočjo naše naravne nege obraza bo vaša koža pomlajena, mehka, sijoča in gladka in brez aken. Smo vodilni v negi obraza – akcija bo vam oziroma vaši denarnici prinesla velik popust - problematičnih kož in že vrsto let dosegamo vrhunske rezultate pri tej problematiki, svoje stranke, naj gre za naravno nego obraza ali kaj drugega, vedno obravnavamo celostno.

nega obraza akcija