ponedeljek, 23. maj 2016

Tradicionalna tajska masaža s toplimi zelišči v Ljubljani

Tradicionalna tajska masaža Sense Ljubljana za popolno sprostitev telesa in duha

Tradicionalna tajska masaža je terapevtska masaža, sestavljena iz široke palete različnih tehnik in veščin, ki imajo skupen cilj – izboljšati zdravstveno stanje in počutje. Z masažo določenih akupresurnih točk po telesu sproščamo mišice in izboljšamo prekrvavitev, s tem pa zmanjšujemo stres, lajšamo bolečine, ohranjamo vitalnost ter ustvarjamo ravnotežje med energijo telesa, uma in duha. Blagodejni dotiki dlani pomirjajo, sproščajo telo in božajo dušo. Učinek masaž pa dopolnjujejo izbrana eterična olja ter izvlečki tajskih zelišč, sadja in cvetov – tajska masaža s toplimi zelišči in aromatičnimi olji.
Tradicionalna tajska masaža vam je na voljo tudi v Sense spa centru. Masaža, pri kateri uporabljamo palce, dlani, komolce in kolena, traja približno eno uro, običajno pa se začne pri nogah in konča pri glavi. Tradicionalna tajska masaža Sense Ljubljana predstavlja odlično rešitev za vse, ki želite v današnji intenzivni in stresni način življenja vnesti tudi nekaj sprostitve. Delo v pisarni in za računalnikom močno obremenjuje naše mišice in sklepe. Tradicionalna tajska masaža Sense Ljubljana je primerna za ljudi, ki imajo zakrčene mišice zaradi nepravilnega sedenja ali gibanja in za ljudi, ki se veliko ukvarjajo s športom.


Tradicionalna tajska masaža v Ljubljani


Sense Ljubljana - tajska masaža s toplimi zelišči za nepozaben trenutek sprostitve

Tradicionalna tajska masaža ni edina dobra masaža, ki vam je na voljo v Sense spa centru. Poleg tajske masaže z aromatičnimi olji in različnimi masli je na voljo tudi priljubljena tajska masaža s toplimi zelišči, ki združuje nekaj stoletji staro azijsko metodo zdravljenja in lepotičenja s sodobnim znanjem na področju zelišč, aromaterapije in nege telesa.
Tajska masaža s toplimi zelišči ustvarja ravnotežje duha in telesa, prijetno vpliva na kožo, jo krepi in ji daje prožnost. Izvajamo jo s toplimi snopiči tajskih zelišč, ki blagodejno delujejo na naše telo, z vonjem pa ustvarijo prijetno sprostitev za celotno telo. Topli zeliščni snopki spodbudijo boljšo prekrvavitev telesa, pomagajo odpraviti bolečine v sklepih in razbremenijo mišice v vratu, ramenih in hrbtu. Posebna pridobitev, ki jo prinaša tajska masaža s toplimi zelišči, je piling učinek. Koža je mehka, gladka in izjemno lepega videza.

Nikar ne odlašajte in še danes spoznajte blagodejne učinke, ki vam jih prinaša tradicionalna tajska masaža Sense Ljubljana. Poleg masaže se lahko odločite tudi za obisk savne ali si privoščite negovalne tretmaje, kot je naravna nega obraza. Vabljeni.